locandina sconti leto 2019

2 uzastopne smene autobuskim prevozom - 10 (na devizni deo cene). Krf su osnovali Feniani, Vizantijci ga uz princeze nudili kao miraz, Normani ga prieljkivali, coupon di sconto mirabilandia 2019 Venecijanaci gradili, Francuzi osvajali, a Turci zbog njega preko noi osedeli, jer su u opsadi izgubili.000 ljudi, sve topove i municiju kada se sa buktinjom pojavio ljuti Sveti Spiridon. Zbog svoje bogate istorije, Krf obiluje spomenicima, od kojih svakako treba posetiti spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido, a u moru kraj tog ostrva su sahrenjeni srpski vojnici u uvenoj plavoj grobnici.locandina sconti leto 2019

grupna putovanja (zima, prolee I leto 2019.).
Apartmani Krf, grcka leto 2019.
KRF - Grka apartmani popusti ZA rane rezervacije DO 20 rate DO decembra 2019.
KRF (kerkira) je drugo po veliini od jonskih ostrva, a istovremeno jedno od najlepih.

Na plai je bogat izbor sportova na vodi. Kefalonija leto 2019, kefalonia je najvee Jonsko ostrvo. Divna obala, bogata vegetacija, ljunkovite i peane uvale retko koga mogu ostaviti ravnodunim. Na njemu je izgraena mauzolej-kosturnica, u ast naih predaka koji tu poivaju. Ako u programu putovanja nije drugaije navedeno, organizator putovanja je PP euroturs NI doo, licenca. Povoljan paket-aranman, pored avionskog prevoza i smetaja u hotelu, podrazumeva i transfer, pratnju lokalnih i prisustvo predstavnika agencije Fibula tokom leta.

Pogodnosti: blizina plae., ienje i zamena posteljine na 5 dana, pekira na 5 dana. Ovo naroito vai za turiste koji su uplatili paket-aranman sa avionskim prevozom u agenciji Fibula. U cenu nije uraunat trajekt za Krf, Eviju i Tasos na relaciji Igumenica-KrfIgumenica, Glifa-Agiokampos-Glifa i KeramotiTasos-Keramoti. Zadravanje na free shop-u i motelu "Predajane" nije obavezujue.

Come ottenere sconti sui videogiochi
Frisa presepi sconti buono